In caz ca intampinati dificultati la plasarea comenzii, va rugam sa folositi browserul Mozilla sau Opera sau Microsoft Edge sau sa plasati comenzile folosind formularul de contact sau telefonic la nr. de tel: 0722735935.

If you encounter difficulties in placing your order, please use the Mozilla or Opera or Microsoft Edge browser or place your orders using the contact form or by phone at: +40722735935.
 

LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de DPD*

Gratuit  la comenzi peste 499 ron

19,99 ron comenzi între 1 și 499

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

*Zona 2 de livrare in România se tarifează cu 49,99 ron

 

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 

 
Oferte Speciale
 
Păreri Clienți
Zegreane, trecusi bacu si scrii "Ma ajutat", in loc de "M-a ajuta..
io io
 

Extracte esentiale - cu efecte antioxidante puternice

Extracte esentiale - cu efecte  antioxidante puternice
Click pentru mărire
Preţ: 100,00 ron
Stoc: În Stoc
Model: 501629
Producător: Bioelemente
Rating Mediu: Fără Rating

           Extracte esentiale este un supliment alimentar, ce contine toate substantele cu efecte puternic antioxidante cunoscute la ora actuala, precum: polifenoli, bioflavonoide, resveratrol, zeaxantine, picnogenoli, carotenoizi, acizi grasi omega 3 si omega 6, niacina, etc.

          Prezentare: 60 capsule

          Producator: Bioelemente

          Descriere:

          Antioxidantii sunt compusi naturali sau produsi de organism, ce au posibilitatea de a reduce sau anihila efectele toxice ale radicalilor liberi, de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, protejand celulele corpului de la distrugere.

          In conditiile actuale in care cantitatea de substante toxice este din ce in ce mai crescuta in aer, alimente si apa, organismul nostru nu poate sintetizeza cantitatea necesara de antioxidanti penru a se apara de atacul radicalilor liberi. Mai mult ca atat, odata cu inaintarea in varsta scade dramatic cantitatea de substante antioxidante produse de catre organism, astfel, incepe imbatranirea precoce a tesuturilor, pielii, apar afectiuni degenerative cornice, sau chiar cancerul.

          Antioxidantii lucreaza in echipe bine sincronizate si in permanenta interrelatie, cand unul este distrus il recicleaza imediat ceilalti antioxidanti. Antioxidantii sunt substante responsabile pentru protejarea unor molecule de importanta biologica (ADN, enzime, membrane celulare), ele fiind prima tinta in calea RL, pe care ii transforma in substante mai putin nocive, iar daca sunt in cantitate suficienta au capacitatea de a-i anihila pentru a fi usor eliminate din corp. Deci, daca asiguram organismul cu o cantitate suficienta de antioxidanti, vorbim despre sanatate, stralucire si tinerete. 

          Teoria "radicalilor liberi" a fost avansata in urma cu 50 de ani de catre Denham Harman. Sunt atomi sau molecule care contin in molecula lor un electron desperecheat. Prezinta o mare instabilitate si agresivitate chimica, fiind foarte activi din punct de vedere biochimic, desi durata lor de viata este de cateva milionimi dintr-o secunda. Sunt capabili sa reactioneze in organismul uman cu orice structura moleculara intalnita in cale. RL pot distruge lipidele membranare de protectie, proteinele, ducand chiar si la alterarea materialului genetic (ADN-ul nuclear). Alterarile produse prin RL sunt prezente / vizibile atat la suprafata (piele), cat si-n profunzime (membrane celulare, material genetic)

          Fructele de Acai -(Euterpe oleracea) dupa ce au fost laudate in mai multe randuri in diferite show-uri de televiziune cunoscute precum "Oprah Winfrey Show" ce au aparut pe posturile NBC, ABC , CBS, au trezit un interes deosebit in randul americanilor. Aceste fructe de culoare mov, cresc doar pe palmierii din padurea amazoniana si sunt bine-cunoscute in lumea intreaga datorita cantitatii impresionante de antioxidanti pe care o detin. Acestia ajuta la eliminarea radicalilor liberi din celule si aduc un aport de vitamine si minerale importante.

          Fructele de Acai includ fibre alimentare, proteine si aminoacizi, acizi grasi polinesaturati Omega 3, Omega 6 si Omega 9, vitaminele B1, B2, B3, vitamina C, vitamina E, A, Oligoelemente:calciu, potasiu fier etc.  Aceste fructe sunt utilizate pe larg de catre populatia amazoniana, fiind principala sursa de substance nutritive. In ultimul timp popularitatea lor a crescut considerabil si in toate tarile dezvoltate, fiind utilizate ca suplimente nutritive pentru tratarea si prevenirea diverselor afectiuni:

1.Eficiente in curele de slabire, in tulburari metabolice si dislipidemii 

     ACAI - contine o concentratie foarte mare de fibre si acizi grasi nesaturati, ajutand la reglarea nivelului de colesterol in sange. Astfel scade pofta de mancare, reduce senzatia de foame dintre mese.

2. Creste energia si vitalitatea organismului 

     Combinatia de carbohidrati ( in special fructoza, proteine si grasimi sanatoase) Acai creste rezistenta organismului la activitati fizice indelungate, in timp ce concentratia mare de fibre regleaza nivelul zaharului din sange oferind energie si vitalitate pe termen lung. Cu cat mai multe calorii arzi in timpul exercitiilor fizice cu atat mai multa energie disponibila ai.

3. Imbunatateste sistemul digestiv

     Continutul ridicat de fibre, enzime si alti nutrienti din Acai ajuta la functionarea optima a sistemului digestiv. Enzimele ajuta la procesul de digestie, iar fibrele previn balonarea, constipatia si aparitia hemoroizilor. 

4. Imbunatateste vederea

      Unii antioxidanti, cum e si vitamina A,E sunt cunoscuti pentru imbunatatirea calitatii vederii.

      Goji berry - Goji este cunoscut de peste 2000 de ani in Tibet si folosit in medicina traditionala datorita numeroaselor benficii curative. De secole intregi, fructele Goji au fost folosite cu succes de catre vindecatorii chineji. Cateva doar dintre efectele fructelor de Goji sunt: stimularea longevitatii, fortificarea sistemului imunitar, imbunatatirea acuitatii vizuale, stimularea activitatii sexuale, protejarea ficatului, imbunatatirea circulatiei sangelui. Fructele Goji sunt considerate de cercetatorii in domeniul alimentatiei fructele cu cea mai mare concentratie de antioxidanti.Fructele Goji contin deasemenea aproape toti aminoacizii (componentele de baza ale proteinei), multe minerale (incluzand Ca, Mg, P, Ge, Cr, Se, Zn, Cu), vitamine E, C, acizi grasi si o mare varietate de polizaharide si flavonoide, in special antocianozide. Datorita acestor componente goji ajuta la prevenirea si tratarea mai multor afectiuni, intareste sistemul imunitar, ajuta la prevenirea inbatrinirii organismului, este un tonofiant general al corpului uman. Antocianozidele sunt antioxidanti puternici care contribuie la imbunatatirea circulatiei capilare, la imbunatatirea structurii colagenului, actioneaza impotriva inflamatiilor, confera imunitate bacteriana si virala si adaptarea sistemului imunitar si reglarea regimului cardiovascular.

      Localnicii care consuma zilnic sub forme diferite - ca fructe uscate, juice, ceai sau ca ingrediente in mincaruri - traiesc mai mult, mai energic si mai sanatos chiar si peste 100 de ani. Introdus pe piata americana abia in anul 2007 devine in foarte scurt timp super fructul anului, consumat de Madonna, Elizabeth Hurley, Mischa Barton si alte staruri. Este al doilea in lume ca continut de vitamina C, contine mai mult beta caroten ca morcovii si mai mult fier decit o friptura, dar este bogat si in vitamine.

       Noni- este un fruct originar din S-E Asiei, din Polinezia, indigenii numindu-l "Copacul Impotriva Durerii". Are efect energizant si regenerant puternic. Fructul Noni seamana cu fructul de dud , dar mai mare ,are culoare alb-galbuie, cand este copt .Ca marime fructele variaza intre cateva grame pana la 200-300 g. Este bogata in vitamine si minerale ( vit. C, vit. A , Fe ,K, Ca, Na , Se ). Principalele componente active care intra in compozitia acestui fruct sunt: PROXERONINA si XERONINA - in Noni cantitatea de proxeronina este de pana la 800 de ori mai mare decat in ananas sau alte fructe exotice . Xeronina fructului noni - are rol major in cresterea randamentului intelectual (pentru elevi, functionari, directori), lupta impotriva stresului si epuizarii nervoase; Proxeronina - se inmagazineaza in ficat , dar si in piele,reducand vizibil efectele imbatranirii; Damnacantalul - are actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar; Scopoletina - are rol in combaterea anxietitii, depresiei, tulburarilor de somn, durerii, schizofreniei, migrenei, controlul apetitului si comportamentului sexual; Alazarina si antrachinone - au rol antibacterian; Acid capronic si caprilic - au rol in digestie. Eficacitatea plantelor medicinale ca noni este data de: calitatea si cantitatea componentilor bioactivi (in speta noni) pe care acestea le contin si de biodisponibilitatea acestor constituenti.

        Magostan- Pretuit si cautat fruct tropical, este originar din zonele sud-estice ale Asiei. Mangostanul este un fruct exotic cultivat in Asia de sud est cu precadere in Tailanda. Este folosit in medicina populara asiatica de secole. Recent oamenii de stiinta au descoperit valoarea lui medicinala. Pe Pamant exista mii de fructe, dar unul singur este supranumit regina fructelor... Mangostanul!

         De sute si sute de ani acest fruct minunat a fost folosit in medicina populara din Asia de sud est, India, si insulele Pacificului. In ultimii 30 de ani, oamenii de stiinta din intreaga lume au studiat acest fruct si au stabilit motivele pentru care poate ajuta in lupta cu bolile sau chiar recapatarea sanatatii. Mangostanul contine cea mai puternica substanta naturala cu efect antiinflamator. Fructul intreg de mangostan, miezul, si coaja contin peste 40 de substante nutritive active cu denumirea de Xantoni (Xanthone). In natura exista in jur de 200 de Xantoni - Mangostanul contine peste 46.  Xantonii( Xanthones) sint substante naturale active continute in abundenta in acest fruct, cu proprietati antioxidante si antidegenerative superioare. Are de asemenea proprietati antihistaminice si anti-inflamatoare. Este fructul perfect pentru curele de slabire pentru ca da senzatia de satietate, ajuta la controlul greutatii corporale. De asemenea, contribuie la mentinerea sanatatii vederii.

          Rodia. Rodierul este originar din Persia (Iran) si se cultiva in Asia Centrala, Georgia, Armenia, Azerbaijan si regiunea Mediteranei de cateva milenii. Cultivarea rodiei are o lunga istorie in Armenia; resturi de rodie datand din anii 1000 i.e.n. au fost gasite in aceasta tara . Furnizand 16% din necesarul zilnic de vitamina C al adultului, continut in 100 ml, sucul de rodie este si o excelenta sursa de vitamina B, acid pantotenic, de potasiu si de polifenoli antioxidanti. Cei mai abundenti polifenoli din sucul de rodie sunt taninii punicalagini prezentati in cercetarile publicate in perioada 1990-2007 ca avand capacitatea de a epura radicalii liberi puternici in studiile de laborator. Asemenea efecte antioxidante ale punicalaginilor nu au fost dovedite la oameni.

        Multi producatori de alimente si de suplimente alimentare au constatat avantajele utilizarii extractelor de rodie, care nu contin zahar, calorii sau aditivi, in locul sucului, ca ingrediente favorabile sanatatii in produsele lor. In studii preliminare de cercetare in laborator si in cadrul unor studii pilot efectuate pe oameni, sucul de rodie s-a dovedit eficient in reducerea factorilor de risc pentru maladiile cardiace , incluzand oxidarea LDL , statusul oxidativ al macrofagelor si formarea celulelor spumoase, toate acestea fiind etape in ateroscleroza si in boala cardiovasculara . Taninii de tipul punicalaginilor au fost identificati ca fiind primele componente responsabile de reducerea stress-ului oxidativ la care duc acesti factori de risc [11]. S-a aratat ca rodia intervine in reducerea tensiunii arteriale sistolice prin inhibarea enzimei serice de conversie a angiotensinei (ACE).

         Cercetarea sugereaza ca sucul de rodie ar putea fi eficient impotriva cancerului de prostata si in osteoartrita . In 2007, au fost aprobate sase testari clinice efectuate in Statele Unite ale Americii, Israel si Norvegia cu scopul de a verifica efectele consumului de suc de rodie asupra parametrilor din cancerul deprostata sau hiperplazia de prostata, in diabet sau in limfom. Rezultatele s-au dovedit a fi incurajatoare. Sucul este utilizat si pentru efecte antivirale si antibacteriene, impotriva placii dentare.

         Resveratrol extras din Polygonum cuspidatum- este cel mai puternic antioxidant cunoscut la ora actuala. Are un efect direct de distrugere tumorala, actionand impotriva oricarui tip de localizare tumorala, dar si asupra celor hormono-dependente (san, ovar, testicul, ficat, stomac). De asemenea, blocheaza formarea de vase de sange in jurul tumorii, dar si metastazarea celulelor maligne.

         Confera o protectie deosebita materialului genetic nuclear (ADN), ferindu-l de mutatii. Are un potential antioxidant de 50 de ori superior vitaminelor C si E la un loc. Este de 10-20 de ori mai puternic decat vitamina E in protectia antioxidativa a LDL-colesterolului. Scade nivelul sangvin al colesterolului total si al trigliceridelor. Este un vasodilatator arterial. Se opune expansiunii fibroase a cicatricei post-infarct miocardic.

Efecte:

Efect puternic antioxidant, datorita continutului crescut de flavonoizi, polifenoli si antioxidanti vegetali

Excelent adjuvant in tratamentul bolilor cronice si de consumptie

Diminueaza actiunea nociva a radicalilor liberi si previne aparitia proceselor degenerative

Preintampina formarea si proliferarea celulelor tumorale, avand efect si asupra modificarilor cromozomiale (mutageneza)

Imbunatateste functia digestiva si a ficatului, efect hepatoprotector

Amelioreaza secretia, digestia si absorbtia substantelor nutritive

Efecte antihistaminice, antialergice

Contribuie la mentinerea sanatatii ochilor

Adjuvant in tratamentul afectiunilor cutanate, (acnee, vitiligo, psoriasis)

Regleaza functia sistemului circulator si cardiovascular, previne formarea placilor de ateroscleroza; impiedica formarea trombusurilor, mareste elasticitatea capilarelor

Scade nivelul LDL colesterolului si a trigliceridelor serice.

Potenteaza functia sistemului imunitar, creste imunitatea celulara si umorala,

Impiedica aparitia complicatiilor pe termen lung ale diabetului zaharat.

Adjuvant in afectiuni precum:

        Abcese, Accident vascular cerebral, Alopecie, Amigdalite, Anemie, Anxietate, Astm bronsic, Avitaminoze, Boala Addison, Boala Alzheimer, Boala Parkinson, Bronhopneumonie, Bronsita, bronsiectazii, Dementa senila, Demineralizarea oaselor, Depresie, Epilepsie, Epuizare nervoasa, Erizipel, Faringita, Graviditate, Gripa, Herpes bucal si genital, Hipotrofia staturoponderala, Imunitate scazuta, Insuficienta cardiaca, Insuficienta coronariana, Limfom malign, Litiaza urinara, Melanom malign, Memorie scazuta, Migrena, Nevralgii, Polineuropatie, Oboseala cronica, Osteoporoza, Parkinson, Psoriazis, Rujeola (Rubeola), Scleroza multipla, SIDA, Sinuzita, Sterilitate, Tabagism, Tiroida (noduli), Tuberculoza, Vaginita, Varice, Viroze respiratorii, Zona Zoster.

Compozitie/capsula:

extract 4:1 din fructe Acai (Euterpe oleracea)…………………………………..….…...150 mg

extract 5% din fructe de Mangosteen (Garcinia mangostana)……………………….125 mg

extract 4:1 din fructe Noni de Hawaii (Morinda citrifolia)…………………………........150 mg

extract 60% din fructe de Goji (Lycium barbarum)……………………………….....….150 mg

extract 40% din fructe de Rodie/Pomegranate (Punica granatum)……………….....125 mg

Resveratrol (din radacini de Polygonum cuspidatum)……………………………….....10 mg

pulbere din fructe de Zmeur (Rubus idaeus)………………………………………...….2,5 mg

extract 10:1 din fructe de Cirese-negre (Prunus serotina)……………………….…….2,5 mg

pulbere din fructe de Afin (Vaccinium sp.)………………………………………….....…....2 mg

extract 5% din fructe de Soc (Sambucus nigra)…………………………………..…...…1,5 mg

extract 30% din seminte de struguri (Vitis vinifera)…………………………………....... 1,5 mg

Ingrediente inactive: faina de Orez, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, capsula (gelatina).

NU contine zahar, amidon, conservanti, arome sau coloranti

NU contine compusi cu efect alergenic.

Mod de administrare:

        Se recomanda a se administra cate 1-2 capsule de 2 ori/zi sau la recomandarea specialistului. 

Atentionari:

        Copiii si tinerii sub 18 ani, precum si femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa ceara sfatul specialistului inainte de inceperea administrarii produsului.

Contraindicatii:

        A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.